Nutriční hodnoty (Litý ovocný koláč se skořicovou drobenkou a mandlovými lupínky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 958 kJ / 3 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,15 g |
Tuky | 179,72 g |
– nasycené | 108,63 g |
– nenasycené | 62,85 g |
–– mononenasycené | 56,22 g |
–– polynenasycené | 6,63 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 9,35 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 373,66 g |
– cukry | 174,61 g |
––– laktóza | 8,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
90 g 90 g cukru krupice | Cukr bílý | 90 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
ovoce (dle chuti) | Jahody čerstvé | |
70 g 70 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 70 g |
70 g 70 g cukru moučky | Cukr bílý | 70 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 hrst 1 hrst mandlových lupínků | Mandle loupané | |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |