Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s bílými fazolemi, klobásou a sušenými hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 030 kJ /
485 kcal
Bílkoviny6,87 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,27 g
Tuky31,36 g
– nasycené14,72 g
– nenasycené16,14 g
–– mononenasycené12,41 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,05 g
Vláknina10,94 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy40,37 g
– cukry8,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce sádla (olej) Sádlo vepřové 15 g
1 1 klobása (valašská) Klobása
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 hrst 1 hrst sušených hříbků Hřib sušený
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
425 ml 425 ml bílých máslových fazolí (konzervované) Fazole bílé
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.