Nutriční hodnoty (Brandade z tresky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 505 kJ / 1 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
Tuky | 38,02 g |
– nasycené | 7,65 g |
– nenasycené | 29,34 g |
–– mononenasycené | 24,96 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 102,07 g |
– cukry | 23,90 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g tresky | Treska filet | 300 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
máslo | Máslo kravské |