Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brandade z tresky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 505 kJ /
1 077 kcal
Bílkoviny75,18 g
– z toho živočišné bílkoviny64,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,98 g
Tuky38,02 g
– nasycené7,65 g
– nenasycené29,34 g
–– mononenasycené24,96 g
–– polynenasycené4,38 g
––– omega 30,41 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 354 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy102,07 g
– cukry23,90 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g tresky Treska filet 300 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.