Nutriční hodnoty (Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 609 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,97 g |
Tuky | 17,61 g |
– nasycené | 7,69 g |
– nenasycené | 9,50 g |
–– mononenasycené | 6,87 g |
–– polynenasycené | 2,63 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 43,37 g |
– cukry | 28,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovice s kostí | Vepřová krkovice | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička maďarské papriky sladké | Paprika sladká | 5 g |
ostrá paprika podle chuti | Paprika pálivá | |
1 lžička 1 lžička čubrice | Čubrica | 5 g |
2 2 bílé čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 střední zralá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty (nebo protlaku) | Protlak rajčatový | |
1 špetka 1 špetka cukru (podle potřeby) | Cukr bílý | |
voda na podlití | Voda |