Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 609 kJ /
385 kcal
Bílkoviny8,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,97 g
Tuky17,61 g
– nasycené7,69 g
– nenasycené9,50 g
–– mononenasycené6,87 g
–– polynenasycené2,63 g
––– omega 30,02 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy43,37 g
– cukry28,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky krkovice s kostí Vepřová krkovice
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička maďarské papriky sladké Paprika sladká 5 g
ostrá paprika podle chuti Paprika pálivá
1 lžička 1 lžička čubrice Čubrica 5 g
2 2 bílé čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 střední zralá rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty (nebo protlaku) Protlak rajčatový
1 špetka 1 špetka cukru (podle potřeby) Cukr bílý
voda na podlití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.