Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 686 kJ /
642 kcal
Bílkoviny62,05 g
– z toho živočišné bílkoviny58,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,80 g
Tuky23,93 g
– nasycené3,69 g
– nenasycené19,75 g
–– mononenasycené16,63 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 30,50 g
Vláknina9,53 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 1,39 g
Sůl4,25 g
Sacharidy41,44 g
– cukry10,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecích prsou Kuře prso 250 g
sůl podle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
150 g 150 g mražené zeleniny Vegetable mix Mrkev mražená 150 g
2 lžíce 2 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 30 ml
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
voda podle potřeby Voda
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.