Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarské lečo s haluškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 831 kJ /
1 155 kcal
Bílkoviny35,23 g
– z toho živočišné bílkoviny8,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,25 g
Tuky26,31 g
– nasycené9,79 g
– nenasycené13,24 g
–– mononenasycené9,46 g
–– polynenasycené3,78 g
––– omega 30,04 g
Vláknina18,55 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy187,37 g
– cukry22,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 220 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml vlažné vody Voda 100 ml
sůl Sůl mořská
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 4 papriky Paprika bílá čerstvá
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 maďarská klobása Klobása
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžička 1 lžička mleté maďarské papriky Paprika sladká 5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
na posyp nasekaná pažitka (nebo petrželka) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.