Nutriční hodnoty (Maďarské lečo s haluškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 831 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,25 g |
Tuky | 26,31 g |
– nasycené | 9,79 g |
– nenasycené | 13,24 g |
–– mononenasycené | 9,46 g |
–– polynenasycené | 3,78 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 18,55 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 187,37 g |
– cukry | 22,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 maďarská klobása | Klobása | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžička 1 lžička mleté maďarské papriky | Paprika sladká | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
na posyp nasekaná pažitka (nebo petrželka) | Pažitka čerstvá |