Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrapolka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie10 571 kJ /
2 527 kcal
Bílkoviny98,28 g
– z toho živočišné bílkoviny8,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,38 g
Tuky104,66 g
– nasycené43,26 g
– nenasycené58,46 g
–– mononenasycené44,80 g
–– polynenasycené13,66 g
––– omega 30,48 g
Vláknina59,92 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 954 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy269,44 g
– cukry20,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 300 g
100 g 100 g pohanky loupané Pohanka loupaná 100 g
60 g 60 g mletých škvarků Škvarky 60 g
40 g 40 g uzeného špeku Špek 40 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 malá cibulka Cibulka jarní čerstvá
libeček Libeček čerstvý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce majoránky Majoránka sušená 40 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.