Nutriční hodnoty (Hrapolka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 571 kJ / 2 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,38 g |
Tuky | 104,66 g |
– nasycené | 43,26 g |
– nenasycené | 58,46 g |
–– mononenasycené | 44,80 g |
–– polynenasycené | 13,66 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 59,92 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 954 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 269,44 g |
– cukry | 20,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 300 g |
100 g 100 g pohanky loupané | Pohanka loupaná | 100 g |
60 g 60 g mletých škvarků | Škvarky | 60 g |
40 g 40 g uzeného špeku | Špek | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 40 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |