Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy s mascarpone, šlehačkou a hroznovým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 961 kJ /
2 859 kcal
Bílkoviny58,78 g
– z toho živočišné bílkoviny50,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,06 g
Tuky220,08 g
– nasycené128,74 g
– nenasycené78,03 g
–– mononenasycené67,77 g
–– polynenasycené10,26 g
––– omega 32,60 g
Vláknina6,33 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 1,10 g
Sůl2,26 g
Sacharidy157,56 g
– cukry93,15 g
––– laktóza15,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 48 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
250 g 250 g smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce pudinku za studena Puding v prášku 15 g
1 1 malá sklenička džemu (rybíz, višeň) Marmeláda jahodová
200 g 200 g hroznového vína Hroznové víno čerstvé 200 g
malé lístečky máty (volitelně) Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.