Nutriční hodnoty (Řezy s mascarpone, šlehačkou a hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 961 kJ / 2 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,06 g |
Tuky | 220,08 g |
– nasycené | 128,74 g |
– nenasycené | 78,03 g |
–– mononenasycené | 67,77 g |
–– polynenasycené | 10,26 g |
––– omega 3 | 2,60 g |
Vláknina | 6,33 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 157,56 g |
– cukry | 93,15 g |
––– laktóza | 15,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g |
2 lžíce 2 lžíce horké vody | Voda | 36 ml |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
250 g 250 g smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce pudinku za studena | Puding v prášku | 15 g |
1 1 malá sklenička džemu (rybíz, višeň) | Marmeláda jahodová | |
200 g 200 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
malé lístečky máty (volitelně) | Máta peprná list čerstvá |