Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitky z vepřové pečeně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 886 kJ /
1 168 kcal
Bílkoviny93,91 g
– z toho živočišné bílkoviny93,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,21 g
Tuky85,44 g
– nasycené37,85 g
– nenasycené42,93 g
–– mononenasycené36,33 g
–– polynenasycené6,61 g
––– omega 30,16 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 252 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,80 g
Sacharidy5,61 g
– cukry0,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 400 g
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
60 g 60 g anglické slaniny Anglická slanina 60 g
sýr dle chuti (čedar, hermelín) Sýr kravský tvrdý 30%
2 2 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
1-2 lžíce 1-2 lžíce láku
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1 lžíce 1 lžíce červené sterilované papriky Paprika červená sterilovaná
1 lžíce 1 lžíce naložené cibule Cibule čerstvá 15 g
20 g 20 g sádla (oleje) Sádlo vepřové 20 g
1 lžička 1 lžička škrobu Bramborový škrob 5 g
vývar (voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.