Nutriční hodnoty (Závitky z vepřové pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 886 kJ / 1 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,21 g |
Tuky | 85,44 g |
– nasycené | 37,85 g |
– nenasycené | 42,93 g |
–– mononenasycené | 36,33 g |
–– polynenasycené | 6,61 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 5,61 g |
– cukry | 0,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 400 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
60 g 60 g anglické slaniny | Anglická slanina | 60 g |
sýr dle chuti (čedar, hermelín) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce láku | ||
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce červené sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce naložené cibule | Cibule čerstvá | 15 g |
20 g 20 g sádla (oleje) | Sádlo vepřové | 20 g |
1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
vývar (voda) | Vývar masový |