Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba v aspiku 1)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie272 kJ /
65 kcal
Bílkoviny1,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky0,72 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,04 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,28 g
– cukry2,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vařená ryba (nebo pečená) Treska filet
1 sáček 1 sáček přípravku na aspik (0,5 l)
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 lžíce 1 lžíce octa (1lžíce citronové Ocet lihový 15 ml
1 hrst 1 hrst oliv Olivy čerstvé zralé
1 hrst 1 hrst kopru (čerstvé snítky) Kopr nať čerstvý
rajčata čerstvá (nebo sušená) Rajče červené čerstvé
1 1 kolečko cibuje
1 hrst 1 hrst hrášku (dle chuti) Hrášek zelený
1 kolečka 1 kolečka 1 kyselá okurka-nakrájená na kolečka
smetanový křen (dle chuti) Křen sterilovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.