Nutriční hodnoty (Ryba v aspiku 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 272 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,72 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,28 g |
– cukry | 2,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vařená ryba (nebo pečená) | Treska filet | |
1 sáček 1 sáček přípravku na aspik (0,5 l) | ||
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžíce 1 lžíce octa (1lžíce citronové | Ocet lihový | 15 ml |
1 hrst 1 hrst oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 hrst 1 hrst kopru (čerstvé snítky) | Kopr nať čerstvý | |
rajčata čerstvá (nebo sušená) | Rajče červené čerstvé | |
1 1 kolečko cibuje | ||
1 hrst 1 hrst hrášku (dle chuti) | Hrášek zelený | |
1 kolečka 1 kolečka 1 kyselá okurka-nakrájená na kolečka | ||
smetanový křen (dle chuti) | Křen sterilovaný |