Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s ovocem, který kyne až v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 512 kJ /
4 186 kcal
Bílkoviny60,78 g
– z toho živočišné bílkoviny8,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,91 g
Tuky206,10 g
– nasycené69,74 g
– nenasycené127,65 g
–– mononenasycené95,27 g
–– polynenasycené32,38 g
––– omega 38,82 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 501 mg
Sodík 495 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy503,02 g
– cukry155,18 g
––– laktóza7,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 vanilkový pudink (sáček) Puding v prášku 40 g
30 g 30 g cukru krupice Cukr bílý 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného droždí (pekařské Vitana) Droždí sušené 10 g
130 ml 130 ml vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 130 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.