Nutriční hodnoty (Koláč s ovocem, který kyne až v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 512 kJ / 4 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,91 g |
Tuky | 206,10 g |
– nasycené | 69,74 g |
– nenasycené | 127,65 g |
–– mononenasycené | 95,27 g |
–– polynenasycené | 32,38 g |
––– omega 3 | 8,82 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 501 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 503,02 g |
– cukry | 155,18 g |
––– laktóza | 7,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 vanilkový pudink (sáček) | Puding v prášku | 40 g |
30 g 30 g cukru krupice | Cukr bílý | 30 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného droždí (pekařské Vitana) | Droždí sušené | 10 g |
130 ml 130 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 130 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |