Nutriční hodnoty (Telecí ossobucco s ajvarem a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 186 kJ / 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,66 g |
Tuky | 12,70 g |
– nasycené | 2,45 g |
– nenasycené | 1,45 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 164,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,37 g |
– cukry | 7,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kusy 2 kusy telecí kližky s morkovou kostí | Hovězí kližka | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
500 ml 500 ml masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
1 hrnek 1 hrnek předem namočených sušených hub | Houby sušené směs | 250 g |
1 1 jemný ajvar | Ajvar |