Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí ossobucco s ajvarem a houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 186 kJ /
762 kcal
Bílkoviny15,99 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,66 g
Tuky12,70 g
– nasycené2,45 g
– nenasycené1,45 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,17 g
Vláknina164,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy66,37 g
– cukry7,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kusy 2 kusy telecí kližky s morkovou kostí Hovězí kližka
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
500 ml 500 ml masového vývaru Vývar masový 500 ml
1 hrnek 1 hrnek předem namočených sušených hub Houby sušené směs 250 g
1 1 jemný ajvar Ajvar

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.