Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 623 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 33,84 g |
– nasycené | 12,06 g |
– nenasycené | 17,78 g |
–– mononenasycené | 14,02 g |
–– polynenasycené | 3,76 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 4,87 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 8,97 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
15 g 15 g sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
60 g 60 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 60 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
vývar z kostí | Vývar masový |