Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 623 kJ /
388 kcal
Bílkoviny10,65 g
– z toho živočišné bílkoviny9,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,65 g
Tuky33,84 g
– nasycené12,06 g
– nenasycené17,78 g
–– mononenasycené14,02 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,09 g
Vláknina4,87 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 524 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy8,97 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti
15 g 15 g sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 60 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
vývar z kostí Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.