Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 972 kJ / 3 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,53 g |
Tuky | 261,81 g |
– nasycené | 115,73 g |
– nenasycené | 139,93 g |
–– mononenasycené | 117,52 g |
–– polynenasycené | 22,40 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 5,81 g |
Cholesterol | 535 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 18,99 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g hovězího srdce | Srdce hovězí | 900 g |
250 g 250 g gazdovské slaniny | Špek | 250 g |
0,5 0,5 l hrnek sušených hub (cca 60 g) | Houby sušené směs | |
0,5 l 0,5 l vývaru | Vývar masový | 500 ml |
0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
voda | Voda | |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |