Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 972 kJ /
3 100 kcal
Bílkoviny165,71 g
– z toho živočišné bílkoviny164,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,53 g
Tuky261,81 g
– nasycené115,73 g
– nenasycené139,93 g
–– mononenasycené117,52 g
–– polynenasycené22,40 g
––– omega 30,69 g
Vláknina5,81 g
Cholesterol 535 mg
Sodík 4,98 g
Sůl12,70 g
Sacharidy18,99 g
– cukry4,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g hovězího srdce Srdce hovězí 900 g
250 g 250 g gazdovské slaniny Špek 250 g
0,5 0,5 l hrnek sušených hub (cca 60 g) Houby sušené směs
0,5 l 0,5 l vývaru Vývar masový 500 ml
0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
voda Voda
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.