Nutriční hodnoty (Vepřové špízy s klobásou a zeleninou z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 688 kJ / 1 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,94 g |
Tuky | 31,82 g |
– nasycené | 6,07 g |
– nenasycené | 19,96 g |
–– mononenasycené | 15,43 g |
–– polynenasycené | 4,52 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 243 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 67,51 g |
– cukry | 15,61 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty vcelku | Vepřová kýta | 600 g |
150 150 g plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
1 1 domácí klobása (i jiná pikantnější) | Klobása | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 silnostěnná paprika | Paprika bílá čerstvá | |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
1 1 cm silný plátek másla (můžeme vynechat) | Máslo kravské | 1 g |