Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 417 kJ /
4 163 kcal
Bílkoviny103,76 g
– z toho živočišné bílkoviny51,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,59 g
Tuky100,98 g
– nasycené55,98 g
– nenasycené36,80 g
–– mononenasycené30,74 g
–– polynenasycené6,06 g
––– omega 30,40 g
Vláknina22,36 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 526 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy698,59 g
– cukry301,99 g
––– laktóza20,99 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal Cukr bílý 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
½ h rnku rnku oleje Olej řepkový
600 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
3/4 sáčku 3/4 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 36 g
cukr (dle chuti) Cukr bílý
200-250 g 200-250 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 225 g
300- 400 g 300- 400 g ovoce (angrešt, třešně, jahody, borůvky, rybíz) Jahody čerstvé 350 g
180 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
80 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 80 g cukru Cukr bílý
tuk Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.