Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 417 kJ / 4 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,59 g |
Tuky | 100,98 g |
– nasycené | 55,98 g |
– nenasycené | 36,80 g |
–– mononenasycené | 30,74 g |
–– polynenasycené | 6,06 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 22,36 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 698,59 g |
– cukry | 301,99 g |
––– laktóza | 20,99 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
½ h rnku rnku oleje | Olej řepkový | |
600 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
3/4 sáčku 3/4 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 36 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
200-250 g 200-250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 225 g |
300- 400 g 300- 400 g ovoce (angrešt, třešně, jahody, borůvky, rybíz) | Jahody čerstvé | 350 g |
180 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
80 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
80 80 g cukru | Cukr bílý | |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |