Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátovo sýrový závin s ghí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 660 kJ /
1 353 kcal
Bílkoviny72,82 g
– z toho živočišné bílkoviny69,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,93 g
Tuky106,21 g
– nasycené63,24 g
– nenasycené35,04 g
–– mononenasycené30,64 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,39 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 836 mg
Sodík 3,10 g
Sůl7,67 g
Sacharidy25,93 g
– cukry7,96 g
––– laktóza6,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 rozválené listové těsto Listové těsto
1 1 mražený špenátový protlak Špenátové pyré
15 15 cm kousek pórku Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce ghí (přepuštěné máslo) Ghí 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100 g 100 g balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
150 g 150 g goudy v celku Gouda 45% t. v s. 150 g
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička koření na bylinkové máslo Provensálské koření
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (nebo sušený česnek) Česnek čerstvý 10.5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
trošku trošku vody (podle potřeby) Voda
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.