Nutriční hodnoty (Špenátovo sýrový závin s ghí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 660 kJ / 1 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 106,21 g |
– nasycené | 63,24 g |
– nenasycené | 35,04 g |
–– mononenasycené | 30,64 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 836 mg |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 25,93 g |
– cukry | 7,96 g |
––– laktóza | 6,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 rozválené listové těsto | Listové těsto | |
1 1 mražený špenátový protlak | Špenátové pyré | |
15 15 cm kousek pórku | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce ghí (přepuštěné máslo) | Ghí | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
100 g 100 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
150 g 150 g goudy v celku | Gouda 45% t. v s. | 150 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička koření na bylinkové máslo | Provensálské koření | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (nebo sušený česnek) | Česnek čerstvý | 10.5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
trošku trošku vody (podle potřeby) | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |