Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie12 608 kJ /
3 013 kcal
Bílkoviny207,42 g
– z toho živočišné bílkoviny191,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,77 g
Tuky195,09 g
– nasycené91,56 g
– nenasycené93,42 g
–– mononenasycené78,47 g
–– polynenasycené14,96 g
––– omega 30,55 g
Vláknina35,27 g
Cholesterol 531 mg
Sodík 5,63 g
Sůl13,75 g
Sacharidy93,60 g
– cukry55,40 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 g 850 g krůtího stehenního masa Vepřová kýta 850 g
670 g 670 g sterilovaného zelí (1 sklenice) Zelí bílé sterilované 670 g
250 g 250 g cibule (2 velké) Cibule čerstvá 250 g
150 g 150 g špeku Špek 150 g
300 ml 300 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 300 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml 12% smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 1 slabá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl a cukr na dochucení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.