Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený kadeřávek s mletým krůtím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 844 kJ /
1 158 kcal
Bílkoviny100,49 g
– z toho živočišné bílkoviny78,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,49 g
Tuky47,39 g
– nasycené20,87 g
– nenasycené23,56 g
–– mononenasycené12,56 g
–– polynenasycené11,00 g
––– omega 30,42 g
Vláknina22,21 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 2,84 g
Sůl6,63 g
Sacharidy72,15 g
– cukry36,40 g
––– laktóza1,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mletého krůtího masa Krůta stehno bez kosti a kůže 300 g
400 g 400 g kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá 400 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžička 1 lžička sušeného oregana Oregano sušené 5 g
5-7 5-7 keříčkových malých rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
120 g 120 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 120 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.