Nutriční hodnoty (Zapečený kadeřávek s mletým krůtím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 844 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,49 g |
Tuky | 47,39 g |
– nasycené | 20,87 g |
– nenasycené | 23,56 g |
–– mononenasycené | 12,56 g |
–– polynenasycené | 11,00 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 22,21 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,63 g |
Sacharidy | 72,15 g |
– cukry | 36,40 g |
––– laktóza | 1,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého krůtího masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 300 g |
400 g 400 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 400 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 lžička 1 lžička sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
5-7 5-7 keříčkových malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
120 g 120 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový |