Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kadeřávku s rajčaty a tortellini)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 956 kJ /
1 185 kcal
Bílkoviny56,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,28 g
Tuky23,64 g
– nasycené11,02 g
– nenasycené10,51 g
–– mononenasycené6,82 g
–– polynenasycené3,70 g
––– omega 30,30 g
Vláknina16,92 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,00 g
Sacharidy178,20 g
– cukry24,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá 300 g
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 karotka Mrkev čerstvá
300 g 300 g tortellini se šunkou Tortellini pšeničné 300 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 1 chilli paprička (nemusí být) Chilli paprička čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.