Nutriční hodnoty (Polévka z kadeřávku s rajčaty a tortellini)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 956 kJ / 1 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,28 g |
Tuky | 23,64 g |
– nasycené | 11,02 g |
– nenasycené | 10,51 g |
–– mononenasycené | 6,82 g |
–– polynenasycené | 3,70 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 16,92 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 178,20 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 300 g |
2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 karotka | Mrkev čerstvá | |
300 g 300 g tortellini se šunkou | Tortellini pšeničné | 300 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
1 1 chilli paprička (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |