Nutriční hodnoty (Jablečný koláč 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 543 kJ / 2 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 18,49 g |
– nasycené | 4,42 g |
– nenasycené | 8,63 g |
–– mononenasycené | 5,88 g |
–– polynenasycené | 2,75 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 332 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 418,50 g |
– cukry | 228,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 g 250 g jablek (nastrouhat) | Jablko čerstvé | 250 g |
citrón | Citrón čerstvý |