Nutriční hodnoty (Zapečený hermelín s brusinkami a granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 19,30 g |
– nasycené | 2,61 g |
– nenasycené | 16,61 g |
–– mononenasycené | 14,23 g |
–– polynenasycené | 2,38 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 2,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,75 g |
– cukry | 34,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kusy 2 kusy sýru typu Brie (hermelín) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
4 lžíce 4 lžíce čerstvých brusinek | Brusinky zavařené | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce zrnek granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce šťávy ze zrnek granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
kůra z pomeranče | Pomerančová kůra čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
2 lžíce 2 lžíce nasekaných pekanových ořechů | Pekan | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý |