Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený hermelín s brusinkami a granátovým jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 387 kJ /
332 kcal
Bílkoviny0,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,70 g
Tuky19,30 g
– nasycené2,61 g
– nenasycené16,61 g
–– mononenasycené14,23 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,02 g
Vláknina2,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,75 g
– cukry34,89 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kusy 2 kusy sýru typu Brie (hermelín) Sýr kravský tvrdý 30%
4 lžíce 4 lžíce čerstvých brusinek Brusinky zavařené 60 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2 lžíce 2 lžíce zrnek granátového jablka Granátové jablko jádra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce šťávy ze zrnek granátového jablka Granátové jablko jádra čerstvá
kůra z pomeranče Pomerančová kůra čerstvá
1 lžíce 1 lžíce panenského olivového oleje Olej olivový 20 ml
2 lžíce 2 lžíce nasekaných pekanových ořechů Pekan
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
mořská sůl Sůl mořská
cukr (dle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.