Nutriční hodnoty (Kuřecí s mangem, rajčaty a červenou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 437 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,57 g |
Tuky | 20,28 g |
– nasycené | 6,84 g |
– nenasycené | 12,32 g |
–– mononenasycené | 10,77 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,26 g |
– cukry | 11,30 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 horní kuřecí stehna | Kuřecí stehenní řízky | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
1/2 1/2 manga (nebo 1 broskev) | Mango čerstvé | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |