Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí s mangem, rajčaty a červenou cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 437 kJ /
343 kcal
Bílkoviny5,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,57 g
Tuky20,28 g
– nasycené6,84 g
– nenasycené12,32 g
–– mononenasycené10,77 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,04 g
Vláknina10,04 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,26 g
– cukry11,30 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 horní kuřecí stehna Kuřecí stehenní řízky
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka na obalení masa Mouka pšeničná hladká
1/2 1/2 manga (nebo 1 broskev) Mango čerstvé
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.