Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník z cukety podle Karla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 551 kJ /
4 673 kcal
Bílkoviny82,73 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,37 g
Tuky179,99 g
– nasycené36,06 g
– nenasycené131,37 g
–– mononenasycené91,22 g
–– polynenasycené40,15 g
––– omega 310,36 g
Vláknina38,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,54 g
Sůl0,45 g
Sacharidy663,95 g
– cukry275,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru Cukr třtinový 250 g
1 lžíce 1 lžíce perníkového koření Perníkové koření 15 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1 lžíce 1 lžíce marmelády Marmeláda jahodová 20 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 hrnky 2 hrnky nastrouhané cukety Cuketa čerstvá 500 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 lžíce 1 lžíce mandlí Mandle neloupané 15 g
2 lžíce 2 lžíce kokosu Kokos strouhaný 30 g
tuk a kokos na vymazání a vysypání plechu Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.