Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená švestková a jablečná povidla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 321 kJ /
3 184 kcal
Bílkoviny8,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,08 g
Tuky7,18 g
– nasycené2,34 g
– nenasycené3,22 g
–– mononenasycené0,34 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,53 g
Vláknina52,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy703,80 g
– cukry688,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg jablek (nebo švestek či hrušek) Jablko čerstvé 2000 g
500 g 500 g cukru Cukr bílý 500 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
3 3 rozdrcené hřebíčky Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.