Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 552 kJ / 2 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 21,74 g |
– nasycené | 6,31 g |
– nenasycené | 10,86 g |
–– mononenasycené | 4,84 g |
–– polynenasycené | 6,01 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 46,35 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 553,00 g |
– cukry | 263,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
8-10 8-10 hrušek (dle velikosti) | Hruška čerstvá | 1170 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
máslo | Máslo kravské | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
krupicový cukr | Cukr bílý |