Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 552 kJ /
2 761 kcal
Bílkoviny65,18 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,00 g
Tuky21,74 g
– nasycené6,31 g
– nenasycené10,86 g
–– mononenasycené4,84 g
–– polynenasycené6,01 g
––– omega 30,82 g
Vláknina46,35 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy553,00 g
– cukry263,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
skořice Skořice ceylonská
8-10 8-10 hrušek (dle velikosti) Hruška čerstvá 1170 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
máslo Máslo kravské
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
krupicový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.