Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 474 kJ /
3 459 kcal
Bílkoviny79,85 g
– z toho živočišné bílkoviny45,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,06 g
Tuky158,42 g
– nasycené24,14 g
– nenasycené122,14 g
–– mononenasycené85,92 g
–– polynenasycené36,22 g
––– omega 310,28 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 568 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy420,92 g
– cukry221,92 g
––– laktóza19,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 280 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
120 ml 120 ml oleje Olej řepkový 120 ml
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky skořice Skořice ceylonská 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
280 g 280 g řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 280 ml
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.