Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 474 kJ / 3 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,06 g |
Tuky | 158,42 g |
– nasycené | 24,14 g |
– nenasycené | 122,14 g |
–– mononenasycené | 85,92 g |
–– polynenasycené | 36,22 g |
––– omega 3 | 10,28 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 420,92 g |
– cukry | 221,92 g |
––– laktóza | 19,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
120 ml 120 ml oleje | Olej řepkový | 120 ml |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
280 g 280 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 280 ml |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |