Nutriční hodnoty (Topinková směs z hub a zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 892 kJ / 4 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 101,24 g |
Tuky | 162,42 g |
– nasycené | 14,99 g |
– nenasycené | 140,05 g |
–– mononenasycené | 96,91 g |
–– polynenasycené | 43,13 g |
––– omega 3 | 12,35 g |
Vláknina | 217,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 474,90 g |
– cukry | 245,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg lesních hub | Hřib čerstvý | 1000 g |
500 g 500 g cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
800-1000 g 800-1000 g lilku | Lilek čerstvý | 900 g |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
6 6 červených paprik | Paprika červená čerstvá | 900 g |
feferonky podle chuti (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
10 10 rajčat | Rajče červené čerstvé | 600 g |
8-10 8-10 velkých stroužků česneku | Česnek čerstvý | 630 g |
1 svazek 1 svazek hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 60 g |
150 ml 150 ml oleje (slunečnicový) | Olej řepkový | 150 ml |
50 ml 50 ml 8% octa | Ocet lihový | 50 ml |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |