Nutriční hodnoty (Pomazánka z hovězího masa a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 845 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,97 g |
Tuky | 41,57 g |
– nasycené | 7,49 g |
– nenasycené | 27,14 g |
–– mononenasycené | 11,87 g |
–– polynenasycené | 15,27 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 11,76 g |
Cholesterol | 609 mg |
Sodík | 514 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 26,10 g |
– cukry | 18,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
110 g 110 g vařeného hovězího masa | Hovězí kýta | 110 g |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
130 g 130 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 130 g |
80 g 80 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 80 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pórek | Pórek čerstvý | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
hrachové lusky | Cukrový hrášek |