Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na hrubozrnné hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 995 kJ /
1 672 kcal
Bílkoviny130,91 g
– z toho živočišné bílkoviny124,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,21 g
Tuky97,64 g
– nasycené44,88 g
– nenasycené50,43 g
–– mononenasycené42,53 g
–– polynenasycené7,90 g
––– omega 30,46 g
Vláknina12,85 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,20 g
Sacharidy47,58 g
– cukry36,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kližky (nebo krku) Hovězí kližka 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1 tenký plátek 1 tenký plátek sádla Sádlo vepřové
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 miska 1 miska čerstvých hub (nebo 1 hrst sušených) Hřib čerstvý
300 ml 300 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
hovězí vývar (podle potřeby) Vývar hovězí
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku (nemusí být) Hrášek zelený mražený
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného (nebo bramborového) škrobu
mletý kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.