Nutriční hodnoty (Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 271 kJ / 2 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,33 g |
Tuky | 134,45 g |
– nasycené | 57,35 g |
– nenasycené | 74,07 g |
–– mononenasycené | 56,11 g |
–– polynenasycené | 17,96 g |
––– omega 3 | 2,06 g |
Vláknina | 20,77 g |
Cholesterol | 557 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 56,17 g |
– cukry | 29,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 650 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
250 g 250 g pikantní klobásy | Klobása | 250 g |
250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
200 ml 200 ml 10°černého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
200 ml 200 ml vývaru (vody) | Vývar masový | 200 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |