Nutriční hodnoty (Smetanové ragú z pýchavky a sušených hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 935 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,93 g |
Tuky | 25,77 g |
– nasycené | 16,68 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 7,15 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 29,88 g |
– cukry | 13,98 g |
––– laktóza | 5,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-400 g 300-400 g oloupané pýchavky | Hřib čerstvý | 350 g |
2 hrsti 2 hrsti sušených hub | Houby sušené směs | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
150 ml 150 ml smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 1 plná lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1/2 1/2 -1 lžička houbového koření | Provensálské koření | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kopr | Kopr nať čerstvý |