Nutriční hodnoty (Pracny hnědé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 373 kJ / 5 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,94 g |
Tuky | 289,63 g |
– nasycené | 140,80 g |
– nenasycené | 133,18 g |
–– mononenasycené | 72,32 g |
–– polynenasycené | 60,86 g |
––– omega 3 | 9,75 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 552,68 g |
– cukry | 261,70 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
380 g 380 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 380 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
60 g 60 g najemno mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
60 g 60 g nahrubo mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
15 g 15 g kakaa | Kakao prášek | 15 g |
1,3 g 1,3 g skořice | Skořice ceylonská | 1.2999999523162842 g |
1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku | Hřebíček | |
na špičku nože na špičku nože amonia nebo kypřicího prášku do pečiva | E503 - Uhličitan amonný | |
tuk na vymazání formiček | Margarín |