Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč naruby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 989 kJ /
2 387 kcal
Bílkoviny46,62 g
– z toho živočišné bílkoviny26,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,30 g
Tuky62,86 g
– nasycené28,70 g
– nenasycené25,75 g
–– mononenasycené20,07 g
–– polynenasycené5,68 g
––– omega 30,36 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 879 mg
Sodík 1,09 g
Sůl1,83 g
Sacharidy391,05 g
– cukry254,95 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
90 g 90 g cukru krupice Cukr bílý 90 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
4 4 větší jablka Jablko čerstvé 600 g
8 lžic 8 lžic strouhanky Strouhanka pšeničná 120 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce mleté skořice Skořice ceylonská mletá 30 g
1 lžička 1 lžička rumu Rum 5 ml
citrónová kůra (dle chuti) Citronová kúra čerstvá
tuk na vymazání Margarín
strouhanka na vysypání Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.