Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí stehno na česneku a bylinkách a bramborový fondant)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 792 kJ /
428 kcal
Bílkoviny5,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,41 g
Tuky32,68 g
– nasycené18,61 g
– nenasycené12,51 g
–– mononenasycené10,03 g
–– polynenasycené2,48 g
––– omega 30,09 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 3,77 g
Sůl9,00 g
Sacharidy25,73 g
– cukry4,76 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 stehna
sůl Sůl mořská
kousek kousek másla Máslo kravské
česnek podle chuti Česnek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
trošku trošku kmínu Kmín
1 lžíce 1 lžíce mleté uzené papriky Paprika uzená 15 g
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření Grilovací koření 15 g
1 větvička 1 větvička čerstvého libečku Libeček čerstvý
2 větvičky 2 větvičky oregana Oregano sušené
2 větvičky 2 větvičky tymiánu Tymián sušený
brambory (množství podle potřeby) Brambor zimní
sůl Sůl mořská
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 větvička 1 větvička čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
2 větvičky 2 větvičky oregana Oregano sušené
2 lžíce 2 lžíce ghí Ghí 30 g
vývar podle potřeby Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.