Nutriční hodnoty (Zapečený květák s jarní cibulkou a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,95 g |
Tuky | 40,04 g |
– nasycené | 14,85 g |
– nenasycené | 18,01 g |
–– mononenasycené | 14,12 g |
–– polynenasycené | 3,89 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 4,21 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 24,73 g |
– cukry | 15,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
3 3 středně velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g strouhaného sýra na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
trochu trochu olivového oleje | Olej olivový | |
tuk na vymazání | Margarín | |
strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžičky 2 lžičky uzené papriky (dle chuti) | Paprika uzená | 10 g |