Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák s jarní cibulkou a fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 819 kJ /
674 kcal
Bílkoviny51,49 g
– z toho živočišné bílkoviny48,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,95 g
Tuky40,04 g
– nasycené14,85 g
– nenasycené18,01 g
–– mononenasycené14,12 g
–– polynenasycené3,89 g
––– omega 30,13 g
Vláknina4,21 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,13 g
Sacharidy24,73 g
– cukry15,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí Fazole červená ledvina
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
3 3 středně velká rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g strouhaného sýra na posypání Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
trochu trochu olivového oleje Olej olivový
tuk na vymazání Margarín
strouhanka na vysypání Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky uzené papriky (dle chuti) Paprika uzená 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.