Nutriční hodnoty (Paprikový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 474 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 63,89 g |
– nasycené | 6,73 g |
– nenasycené | 51,63 g |
–– mononenasycené | 37,23 g |
–– polynenasycené | 14,40 g |
––– omega 3 | 4,15 g |
Vláknina | 12,91 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 30,95 g |
– cukry | 17,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového masa (plec, ramínko) | Vepřová kýta | 400 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 lžíce kuliček zeleného pepře | Pepř zelený | |
špetka špetka cayenského pepře | Chilli paprička mletá | |
hovězí vývar nebo Masox na podlévání | Vývar hovězí | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |