Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikový kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 474 kJ /
1 069 kcal
Bílkoviny89,33 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,33 g
Tuky63,89 g
– nasycené6,73 g
– nenasycené51,63 g
–– mononenasycené37,23 g
–– polynenasycené14,40 g
––– omega 34,15 g
Vláknina12,91 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy30,95 g
– cukry17,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa (plec, ramínko) Vepřová kýta 400 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 5 g
2 2 feferonky Chilli paprička čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 lžíce kuliček zeleného pepře Pepř zelený
špetka špetka cayenského pepře Chilli paprička mletá
hovězí vývar nebo Masox na podlévání Vývar hovězí
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.