Nutriční hodnoty (Grilované maso (zbylé) v omáčce s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 31,10 g |
– nasycené | 18,78 g |
– nenasycené | 11,56 g |
–– mononenasycené | 9,64 g |
–– polynenasycené | 1,92 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 41,36 g |
– cukry | 22,76 g |
––– laktóza | 16,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
grilované maso bez kůže (nebo vařené) | Vepřová kýta | |
8-10 cm 8-10 cm pórku bílé části | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
300 ml 300 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |