Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilované maso (zbylé) v omáčce s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 185 kJ /
522 kcal
Bílkoviny18,34 g
– z toho živočišné bílkoviny13,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky31,10 g
– nasycené18,78 g
– nenasycené11,56 g
–– mononenasycené9,64 g
–– polynenasycené1,92 g
––– omega 30,36 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 87 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy41,36 g
– cukry22,76 g
––– laktóza16,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
grilované maso bez kůže (nebo vařené) Vepřová kýta
8-10 cm 8-10 cm pórku bílé části Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
300 ml 300 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.