Nutriční hodnoty (Bramborové pavé s vepřovou panenkou a omáčkou se zeleným pepřem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 408 kJ / 2 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 141,98 g |
– nasycené | 87,39 g |
– nenasycené | 45,78 g |
–– mononenasycené | 40,97 g |
–– polynenasycené | 4,81 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 606 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 59,78 g |
– cukry | 13,53 g |
––– laktóza | 11,39 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
20-30 g 20-30 g goudy nastrouhané | Gouda 45% t. v s. | 25 g |
400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (nebo čerstvého a lžička oleje) | Ghí | 15 g |
1 1 šalotka (nebo malá cibulka) | Šalotka čerstvá | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská |