Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové pavé s vepřovou panenkou a omáčkou se zeleným pepřem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 408 kJ /
2 009 kcal
Bílkoviny111,73 g
– z toho živočišné bílkoviny105,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,86 g
Tuky141,98 g
– nasycené87,39 g
– nenasycené45,78 g
–– mononenasycené40,97 g
–– polynenasycené4,81 g
––– omega 31,21 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 606 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,93 g
Sacharidy59,78 g
– cukry13,53 g
––– laktóza11,39 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
150 ml 150 ml smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 150 ml
20-30 g 20-30 g goudy nastrouhané Gouda 45% t. v s. 25 g
400 g 400 g vepřové panenky Vepřová panenka 400 g
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (nebo čerstvého a lžička oleje) Ghí 15 g
1 1 šalotka (nebo malá cibulka) Šalotka čerstvá
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce nakládaného zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 30 g
2 lžíce 2 lžíce bílého vína Víno bílé suché 30 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.