Nutriční hodnoty (Vepřové kousky Šanghaj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 250 kJ / 1 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,74 g |
Tuky | 51,40 g |
– nasycené | 6,69 g |
– nenasycené | 38,52 g |
–– mononenasycené | 28,31 g |
–– polynenasycené | 10,21 g |
––– omega 3 | 2,79 g |
Vláknina | 21,62 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 4,75 g |
Sůl | 11,10 g |
Sacharidy | 98,85 g |
– cukry | 62,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového plecka | Vepřová plec | 400 g |
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
100 ml 100 ml protlaku (nebo kečupu) | Protlak rajčatový | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
větévka libečku | Libeček čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
5 lžic 5 lžic sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 75 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 33 ml |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
sůl | Sůl mořská |