Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kousky Šanghaj)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 250 kJ /
1 255 kcal
Bílkoviny92,34 g
– z toho živočišné bílkoviny79,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,74 g
Tuky51,40 g
– nasycené6,69 g
– nenasycené38,52 g
–– mononenasycené28,31 g
–– polynenasycené10,21 g
––– omega 32,79 g
Vláknina21,62 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 4,75 g
Sůl11,10 g
Sacharidy98,85 g
– cukry62,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového plecka Vepřová plec 400 g
400 g 400 g rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
100 ml 100 ml protlaku (nebo kečupu) Protlak rajčatový
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
větévka libečku Libeček čerstvý
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
5 lžic 5 lžic sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 75 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje (nebo sádla) Olej řepkový 33 ml
pálivá paprika Paprika pálivá
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.