Nutriční hodnoty (Játra po indicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 516 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 7,01 g |
– nasycené | 1,17 g |
– nenasycené | 2,96 g |
–– mononenasycené | 1,78 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 5,63 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 23,01 g |
– cukry | 1,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jater (vepřová, hovězí) | Játra vepřová | 250 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 1.75 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře | Pepř černý | 1.25 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 2.5 ml |