Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra po indicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 516 kJ /
362 kcal
Bílkoviny50,93 g
– z toho živočišné bílkoviny48,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,43 g
Tuky7,01 g
– nasycené1,17 g
– nenasycené2,96 g
–– mononenasycené1,78 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,05 g
Vláknina5,63 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 1,85 g
Sůl4,75 g
Sacharidy23,01 g
– cukry1,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jater (vepřová, hovězí) Játra vepřová 250 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky zázvoru Zázvor sušený 1.75 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře Pepř černý 1.25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté červené papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku Protlak rajčatový 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 2.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.