Nutriční hodnoty (Broskvový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 497 kJ / 2 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 115,81 g |
– nasycené | 65,46 g |
– nenasycené | 41,75 g |
–– mononenasycené | 37,15 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 965 mg |
Sůl | 2,33 g |
Sacharidy | 358,53 g |
– cukry | 166,43 g |
––– laktóza | 31,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
2-3 hrnky 2-3 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 625 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
5 lžic 5 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
500 g 500 g konzervované broskve | Broskev zavařená | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
šťáva z kompotu | Šťáva z kompotu |