Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 497 kJ /
2 748 kcal
Bílkoviny65,49 g
– z toho živočišné bílkoviny47,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,50 g
Tuky115,81 g
– nasycené65,46 g
– nenasycené41,75 g
–– mononenasycené37,15 g
–– polynenasycené4,60 g
––– omega 30,47 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 965 mg
Sůl2,33 g
Sacharidy358,53 g
– cukry166,43 g
––– laktóza31,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
2-3 hrnky 2-3 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 625 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
5 lžic 5 lžic moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
500 g 500 g konzervované broskve Broskev zavařená
máslo na vymazání formy Máslo kravské
šťáva z kompotu Šťáva z kompotu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.