Nutriční hodnoty (Mořský Rumcajs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 16 736 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 430,00 g |
– nasycené | 64,00 g |
– nenasycené | 331,00 g |
–– mononenasycené | 94,00 g |
–– polynenasycené | 237,00 g |
––– omega 3 | 5,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 5,70 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 4,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g gothaje | Měkký salám | 200 g |
500 g 500 g majonézy | Majonéza | 500 g |
150 150 g kyselých okurek (+ trochu láku) | Okurka polní zavařená | |
500 g 500 g mražené zeleniny do polévky | Mrkev mražená | |
2 plechovky 2 plechovky tuňáka | Tuňák filet | |
1 1 celá uzená makrela | Makrela uzená filet | |
podravka (nebo jiné koření dle chuti) | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tavený sýr (nemusí být) | Sýr tavený |