Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ostravská cacarka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie773 kJ /
185 kcal
Bílkoviny6,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,26 g
Tuky0,58 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,23 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,01 g
Vláknina12,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 817 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy34,90 g
– cukry9,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 ostravská klobása Klobása
2 2 brambory (velké) Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g kyselého zelí Zelí bílé kvašené 100 g
1 1 litr vody (vývaru) Voda
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
paprika pálivá Paprika pálivá
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.