Nutriční hodnoty (Ostravská cacarka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 773 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,26 g |
Tuky | 0,58 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 817 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 34,90 g |
– cukry | 9,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 ostravská klobása | Klobása | |
2 2 brambory (velké) | Brambor zimní | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g |
1 1 litr vody (vývaru) | Voda | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
paprika pálivá | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená |