Nutriční hodnoty (Ostružinová pěna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,38 g |
Tuky | 1,28 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,21 g |
–– mononenasycené | 0,14 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 57,72 g |
– cukry | 52,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek ostružin | Ostružiny čerstvé | 250 g |
1 -2 lžíce 1 -2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
1 1 bílek z čerstvého vejce | Vaječný bílek | 33 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |