Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ostružinová pěna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 241 kJ /
297 kcal
Bílkoviny6,68 g
– z toho živočišné bílkoviny3,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,38 g
Tuky1,28 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 476 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy57,72 g
– cukry52,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek ostružin Ostružiny čerstvé 250 g
1 -2 lžíce 1 -2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g
1 1 bílek z čerstvého vejce Vaječný bílek 33 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.