Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie17 363 kJ /
4 150 kcal
Bílkoviny85,20 g
– z toho živočišné bílkoviny39,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,86 g
Tuky238,43 g
– nasycené93,56 g
– nenasycené129,63 g
–– mononenasycené97,02 g
–– polynenasycené32,61 g
––– omega 38,29 g
Vláknina47,22 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 3,04 g
Sůl7,16 g
Sacharidy322,15 g
– cukry60,68 g
––– laktóza13,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
2 snítky 2 snítky libečku Libeček čerstvý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 hrst 1 hrst tymiánu Tymián sušený
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
500 ml 500 ml bílého vína Víno bílé suché 500 ml
4 4 králičí stehna Králík stehna
6 6 cibulí Cibule čerstvá 420 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
4 lžíce 4 lžíce řepkového oleje Olej řepkový 80 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
400 ml 400 ml bylinkového vývaru Vývar masový 400 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
250 ml 250 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 250 ml
houby čerstvé (nebo sušené, množství podle chuti) Hřib čerstvý
350 g 350 g starších rohlíků Rohlík pšeničný bílý 350 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
sůl Sůl mořská
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
30 g 30 g rozpuštěného másla Máslo kravské 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.