Nutriční hodnoty (Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 17 363 kJ / 4 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,86 g |
Tuky | 238,43 g |
– nasycené | 93,56 g |
– nenasycené | 129,63 g |
–– mononenasycené | 97,02 g |
–– polynenasycené | 32,61 g |
––– omega 3 | 8,29 g |
Vláknina | 47,22 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 322,15 g |
– cukry | 60,68 g |
––– laktóza | 13,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
2 snítky 2 snítky libečku | Libeček čerstvý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 hrst 1 hrst tymiánu | Tymián sušený | |
6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
500 ml 500 ml bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
4 4 králičí stehna | Králík stehna | |
6 6 cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 lžíce 4 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 80 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
400 ml 400 ml bylinkového vývaru | Vývar masový | 400 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
250 ml 250 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
houby čerstvé (nebo sušené, množství podle chuti) | Hřib čerstvý | |
350 g 350 g starších rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 350 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
30 g 30 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 30 g |