Nutriční hodnoty (Špaldové bagetky s oříškovou chutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 9 198 kJ / 2 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,35 g |
Tuky | 41,29 g |
– nasycené | 16,15 g |
– nenasycené | 21,20 g |
–– mononenasycené | 13,33 g |
–– polynenasycené | 7,87 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 48,72 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,36 g |
– cukry | 17,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) | Sladěnka | |
8-10 g 8-10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 9 g |
130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
170 g 170 g vody | Voda | 170 ml |
30 g 30 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 rovné lžičky soli (cca 10 g) | Sůl mořská | |
150 g 150 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g |
150 g 150 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 150 g |
70 g 70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |