Nutriční hodnoty (Čalamáda vynikající)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 21 398 kJ / 5 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,00 g |
Tuky | 261,60 g |
– nasycené | 19,00 g |
– nenasycené | 228,50 g |
–– mononenasycené | 160,00 g |
–– polynenasycené | 68,50 g |
––– omega 3 | 20,50 g |
Vláknina | 128,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,48 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 600,00 g |
– cukry | 536,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg červených rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg zelených rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg okurek nakládaček | Okurka polní zavařená | 1000 g |
1 kg 1 kg papriky | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
50 g 50 g soli | Sůl mořská | 50 g |
250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
250 ml 250 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |