Nutriční hodnoty (Salát z ředkvičky, okurky a křenu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 669 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,97 g |
Tuky | 10,66 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 9,17 g |
–– mononenasycené | 7,86 g |
–– polynenasycené | 1,31 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 4,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 621 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 71,65 g |
– cukry | 61,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce křenu | Křen čerstvý | 45 g |
20 ml 20 ml jablečného octa | Ocet jablečný | 20 ml |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžička 1 lžička salátových bylinek | Petržel nať čerstvá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |