Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z ředkvičky, okurky a křenu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 669 kJ /
399 kcal
Bílkoviny1,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,97 g
Tuky10,66 g
– nasycené1,48 g
– nenasycené9,17 g
–– mononenasycené7,86 g
–– polynenasycené1,31 g
––– omega 30,01 g
Vláknina4,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 621 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy71,65 g
– cukry61,89 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
3 lžíce 3 lžíce křenu Křen čerstvý 45 g
20 ml 20 ml jablečného octa Ocet jablečný 20 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička salátových bylinek Petržel nať čerstvá 5 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.