Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa, dušená zelenina a bramborové krokety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 805 kJ / 2 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 276,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 255,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,32 g |
Tuky | 91,13 g |
– nasycené | 44,27 g |
– nenasycené | 41,50 g |
–– mononenasycené | 34,11 g |
–– polynenasycené | 7,39 g |
––– omega 3 | 2,20 g |
Vláknina | 27,71 g |
Cholesterol | 961 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,58 g |
Sacharidy | 152,03 g |
– cukry | 27,26 g |
––– laktóza | 0,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g oravské slaniny | Špek | 50 g |
1-2 1-2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
450 g 450 g mražené zeleniny | Mrkev mražená | 450 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g brambor (den předem uvařených) | Brambor zimní | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
olej na smažení | Olej řepkový |